Катер пр. GS 4700 для рятувально-водолазних робіт

Компанія Гольфстрім представила модифікацію HDPE катера проєкта GS 4700 для виконання рятувально-водолазних робіт. Проєкт GS 4700 – багатоцільовий катер, що виробником пропонується для відпочинку на воді, рибної ловлі і для спеціальних завдань. Версія для рятувально-водолазних робіт отримала традиційно просторий кокпіт, а також 5 місць для команди і 4 місця для балонів.

Загальні характеристики катерів пр. GS 4700:
Довжина, м – 4.77
Ширина, м – 2.12
Висота борту, м – 0.94
Осадка, м – 0.32
Корисне навантаження, кг – 600
Потужність двигуна, к.с. – 40-80

Компанія Гольфстрім – перша верф в Україні, що виробляє човни з HDPE. Хоча цей матеріал набуває популярності і нещодавно ми писали, що Одеське підприємство «Марко Лтд» виготовило катер для боротьби з розливом нафти…, човни Гольфстрім, що виготовляються серійно, вже мають кількарічний досвід експлуатації. На нашу думку використання цього матеріалу в суднобудуванні має значні перспективи у т.р. для завдань поліції, морської охорони, служби з надзвичайних ситуацій тощо. Радимо ознайомитися з нашим редакційним оглядом про застосування HDPE в малотоннажному суднобудуванні…

HDPE – поліетилен високої щільності (high-density polyethylene). Його ж називають поліетиленом низького тиску, що пов’язано з технологією виробництва самого матеріалу. З HDPE можна виготовляти судна довжиною 12-24 метри. Ці корпуси мають дивовижні характеристики – не потребують шпаклювання, фарбування, не піддаються корозії, не вимагають обслуговування. Цілорічна експлуатація, довгий термін служби, низька вартість обслуговування, надзвичайна стійкість до руйнування – ці якості повинні зацікавити в першу чергу професійних користувачів.

Бажаємо Компанії Гольфстрім успіху у пошуку замовників, а нам усім – найскорішої Перемоги, щоб перейти до відбудування Країни.

Докладну інформацію про катер ви можете отримати у виробника:
+380 50-318-44-24
gsmkua@gmail.com,
http://gs.mk.ua