Запрошення до участі в виставці CMM у Гамбурзі

Організатори провідної міжнародної виставки CMM, що пройде у Гамбурзі 6-9 вересня, надали безкоштовний стенд для суднобудівних та морегосподарських підприємств України, які будуть представлені Морським Кластером України. СММ – одна з найбільших світових галузевих подій, що залучають професіоналів з усіх країн і таким чином сприяють поширенню взаємодії, пошуку контрагентів та замовників.

Морський Кластер України (МКУ) – спілка, що об’єднує верфі, заводи, порти, університети та дослідницькі компанії, сервісні підприємства морської галузі тощо. МКУ завжди відкрита до вступу нових членів, сповідуючи, що спільними зусиллями можна досягти більшого. Участь МКУ у СММ чудовий приклад такої співпраці – попасти на найбільший виставковий майданчик Світу особистими зусиллями було б надзвичайно складно.

Тому Морський Кластер України запрошує підприємства галузі розглянути можливість та приєднатися до події або особисто у складі делегації, або надати презентаційні матеріали про продукцію або послуги ваших підприємств.

Для обговорення звертайтеся за адресою nataliia.mamarina@maritimeukraine.com
Докладна інформація про Морський Кластер України на сайті: https://maritimeukraine.com/

Джерело світлини: https://www.smm-hamburg.com/en/