Вручення дипломів магістрів в Кораблебудівному інституті НУК

В Кораблебудівному інституті НУК відбулося вручення дипломів магістрів. На врученні дипломів був присутній директор Кораблебудівного інституту професор Олександр Бондаренко, який зараз проходить службу у лавах Збройних Сил України.

Нажаль не усі випускники змогли особисто прибути на отримання диплому. Цього року захист дипломних робіт відбувався в онлайн-режимі і на церемонії були присутні лише ті, хто мав змогу вчасно дістатися до місця в означений час. Шкода, що університет зруйновано російським ракетним ударом, що молодь зустрічає в поневіряннях таку значну подію в своєму житті, але головне, що Україна вистояла і випуск відбувся!

Ми вітаємо молодих фахівців з завершенням цього етапу освіти і радимо не зупинятися на цьому, старанно підвищувати рівень своєї кваліфікації – Україні скоро будуть потрібні високоосвічені фахівці корабели. Дякуємо освітянам Національного Університету Кораблебудування, які у цей складний для країни час роблять важливу справу, від якої залежить повоєнне піднесення вітчизняного кораблебудування.