15 років ПКБ MDEM

Вітаємо з 15-річчям ПКБ MDEM, що є підрозділом голландської корпорації Damen Shipyards Group і безпосередньо інтегроване у світову суднобудівну галузь. За ці роки конструктори підприємства зробили 450 проєктів для верфей Азії та Європи. Сьогодні MDEM вже вийшло за рамки проєктно-конструкторського бюро і є мультисервісною компанією, що виконує науково-дослідницькі роботи, маркетингові послуги та організують навчальний процес для підприємств усього світу.

Колектив MDEM складає 220 співробітників. Офіс підприємства має найсучаснішу організацію та обладнання і за підсумками 2020 року отримав нагороду UA Awards, увійшовши ТОП-10 найкращих проєктних офісів України…

ПКБ MDEM є головним рушієм розвитку Морського Кластеру України, головна діяльність якого спрямована на укріплення та розвиток вітчизняної суднобудівної галузі. Всією своє діяльністю підприємство демонструє чого можна досягти завдяки сумлінній чесній праці. Олена Жукова, директор ПКБ MDEM, у 2019 році отримала Відзнакою Миколаївської обласної ради ІІ ступеня за суттєвий внесок в залучення іноземних інвестицій та високу економічну ефективність діяльності компанії. А все підприємство за підсумками щорічного конкурсу Миколаївської міської ради «Кращий підприємець міста Миколаєва» стало переможцем у номінації «Кращий платник податків».

Для докладного знайомства з діяльністю ПКБ MDEM дивіться добірку дописів…

Бажаємо ПКБ MDEM подальшого розвитку та вітаємо за посиланням: https://www.facebook.com/MDEM.UA/posts/5460872583945849