ДПЦК пройшов аудит Det Norske Veritas

ПКБ Державне підприємство (ДП) «Дослідно-Проєктний Центр Кораблебудування» (ДПЦК) успішно пройшло другу щорічну перевірку аудитором DNV на відповідність системи управління підприємства вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

DNV (Det Norske Veritas, Норвегія) – найбільше міжнародне класифікаційне товариство, що проводить по всьому Світу сертифікацію у галузі суднобудування (й інших галузей) та на відповідність стандартам систем менеджменту.

Під час аудиту, що тривав два дні, були перевірені процеси, які стосувалися системи якості на підприємстві, здійснений моніторинг виконання рекомендацій минулих аудитів та їх відображення у відповідній документації. За результатами проведеного аудиту ДП «ДПЦК» отримало високий бал, підтвердивши свою відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015. Таким чином, підприємство вже вкотре засвідчило, що система менеджменту ДП «ДПЦК» здійснюється у відповідності з міжнародним стандартом у галузі проєктування військових кораблів та інших плавзасобів.

Сертифікація на відповідність ISO 9001:2015 важлива у зв’язку з тим, що ДПЦК здійснює активну діяльність на міжнародному суднобудівному ринку. Докладніше про реалізовані проєкти ДПЦК читайте тут: http://shipbuilding.mk.ua/?tag=dpczk

Джерело новини: http://surl.li/ajbol