Підписано акти постачання газотурбінного обладнання для ВМС Індії

У п’ятницю, 15 травня, ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» з робочим візитом відвідав аташе з питань оборони Посольства Індії в Україні Commodore Sandeep Deshmukh. Представник індійської сторони підписав акти приймання продукції, а також сертифікати відповідності, які підтверджують комплектність та якість обладнання, що має бути поставлено замовнику.

Цим візитом закрито черговий етап постачання газотурбінного обладнання для кораблів ВМС Індії. У квітні у зв’язку з обмеженнями карантину було скасовано візити індійських фахівців на ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект». У зв’язку з цим приймально-здавальні випробування готової продукції опинились під загрозою зриву. Тож було прийнято рішення провести пред’явлення продукції замовнику у віддаленому режимі. Процес згідно з програмою знімався на відео. Відзняті матеріали направлялися замовнику для вивчення. Наразі документи по постачанню обладнання підписані офіційно.

Нагадаємо, що 12 вересня 2019 р. ДП НВКГ «Зоря-Машпроект» в Делі підписало контракти з Міністерством оборони Республіки Індія на постачання газотурбінної техніки. До номенклатури поставок входять газотурбінні двигуни, редуктори, комплекти запасних частин для кораблів військово-морських сил Індії. Повністю відвантаження законтрактованого обладнання відбудеться протягом 2020 року. Контракти також передбачають навчання індійських фахівців з експлуатації газотурбінних установок і надання інженерної підтримки. Докладніше про постачання газотурбінного обладання для ВМС Індії читайте тут…

Джерело: https://www.facebook.com/zorya.mashproekt.official