Олександра Подліпна – випускник НУК 2011 року

Наша традиційна рубрика – портрет випускника Кораблебудівного інституту НУК. Олександра Олександрівна Подліпна закінчила НУК та отримала диплом спеціаліста за спеціальністю «Кораблі та океанотехніка» в 2011 році. Тема дипломного проекту – «Проектування металевої вітрильно-моторної яхти». Керівник – Пащенко Юрій Миколайович. Сьогодні Олександра працює керівником Технічного та маркетингового відділу мега-яхт в марині West Istanbul Marina, що в Стамбулі, Туреччина.

Свою виробничу діяльність Олександра починала в ПКБ POSS Torola (Миколаїв). Через кілька років переїхала до Туреччини, де працювала помічником технічного менеджера на верфі Yatlift, що в Бодрумі. Три роки тому перейшла до West Istanbul Marina й незабаром стала керівником Технічного та маркетингового відділу мега-яхт завдяки своїм знанням та наполегливій праці.

Про свою роботу Олександра каже: «…Я роблю все можливе для того, щоб професійні навички нашої команди зростали та ми отримували нові, великі та складні проекти. Ми завжди прагнемо залишати наших клієнтів задоволеними нашими послугами. Я вважаю, що West Istanbul Marina має потенціал стати одним з найуспішніших центрів ремонту та стоянки яхт в світі, і я хочу бути частиною команди, яка досягне цієї мети…».

Випускники Кораблебудівного інституту традиційно користуються великим попитом на закордонних підприємствах. Ми сподіваємося на піднесення вітчизняних верфей, але також радіємо успіху кожного нашого випускника, де б він себе не реалізував.

Джерела:
West Istanbul Marina – https://www.facebook.com/westistanbul
Додаткові відомості про О.О. Подліпну надав директор Кораблебудівного інституту НУК к.т.н. професор О.В. Бондаренко