Proper Boats від “Компанії Гольфстрім”

Безумовно, однією з перлин минулої виставки «Суднобудування 2019» став човен Proper Boats, що серійно виробляється у Миколаєві підприємством «Компанія Гольфстрім». Матеріалом човнів Proper Boats є поліетилен високої щільності HDPE, за рахунок чого корпуси мають необмежений термін використання, високу ударну міцність, можливість цілорічної експлуатації, стійкість до ультрафіолету та обростання. Ці човни не потребують фарбування й не кородують.

«Компанія Гольфстрім» пропонує виготовлення корпусів з HDPE довжиною до 24 метрів для човнів промислового, спортивного, військового та спеціального призначення. Човни з HDPE є малопомітними для радіолокаційних засобів виявлення, що, враховуючі їх виключну міцність та всесезонність на додачу, робіть їх привабливими для використання у військово-морських силах та силах спеціальних операцій.

На виставці було представлено моторний човен з наступними характеристиками:

Довжина, м – 4.81
Ширина, м – 2.16
Осадка, м – 0.27
Висота борту на міделі, м – 0.92
Макс. Вантажопідйомність, кг – 600
Запас палива, л – 80
Висота транця, мм – 508
Двигун навісний, к.с. – 40-80
Кількість пасажирів, осіб – 6
Кокпіт – замозливний
Консоль – центральна або бокова

Цей човен при мінімальній потужності двигуна у 40 к.с. досягає швидкості 47 км/г та виходить на глісування за 2 секунди. Враховуючі властивості матеріалу човнів, це, безумовно, унікальна пропозиція. Бажаємо «Компанії Гольфстрім» комерційного успіху, у т.р. на зовнішніх ринках.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Олександр Кушнирьов, +380503184424
gsmkua@gmail.com
Facebook-сторінка: https://www.facebook.com/properboats