Зростання колективу ПКБ MDEM

Продовжимо підводити підсумки 2018 року. 45 нових співробітників прийшло цього року до ПКБ MDEM! Майже всі вони стоять на сцені на прикладеному фото. З них 33 конструктори, що зайняті безпосередньо рішенням інжинірингових завдань. У т.р. три студенти Кораблебудівного інституту НУК почали працювати без відриву від денної форми навчання.

Суттєве збільшення колективу свідчить про зростаючий вплив Українських конструкторів на процеси у світовій суднобудівній галузі. Цей факт також підкреслюють у голландській корпорації Damen Shipyards Group, підрозділом якої є ПКБ MDEM. Збільшується також різноманіття завдань, що бере на себе Миколаївський офіс. Проектно-конструкторські та науково-дослідницькі роботи, супроводження проектів на заводах, навчальні програми по всьому світу, навіть розробка розрахункових алгоритмів та програмного забезпечення – все це сьогодні вирішують наші суднобудівники.

На найближчі роки прогнозується подальше посилення цих процесів. У зв’язку з цим ПКБ MDEM запрошує на роботу фахівців, що відповідним чином підготовлені, та наголошує, що шлях до сучасної кар’єри лежіть через Кораблебудівний інститут НУК.

Докладно про умови праці в MDEM можна почитати тут.