З Новим 2019 Роком!

Шановні друзі! Сердешно вітаю вас з Новим 2019 роком! Бажаю міцного здоров’я та родинного щастя, щоб нічого не заважало досягати нових виробничих успіхів. Ви – люди праці й ваша праця забезпечує майбутнє Міста та Країни.

Суднобудівному заводу “Океан” побажаємо якнайшвидше відновити суднобудування, хай поки що й неповнокомплектне. Оборонне замовлення, про яке всі теревенять, хай також прийде! “Лань” або новий корвет край бажано будувати у Миколаєві! 🙂 Миколаївському Суднобудівному Заводу бажаємо продовжити судноремонт, відновити 3-й стапель та цивільне суднобудування. Суднобудівному заводу ТОВ СП «Нібулон» бажаємо побудувати власне 100 судно, а потім або започаткувати будівництво пасажирських суден, або вже будувати судна на замовлення для інших компаній. Чорноморському Суднобудівному Заводу бажаємо отримати нового власника та, врешті решт, стати на ноги. Верфям “Артіль”, “Флагман” та Black Sea Yachts бажаємо більше замовлень, красивих проектів, вітчизняних та закордонних замовників.

Нашим конструкторським бюро MDEM, Zaliv Ship Design, C-Job Nikolayev, Дослідно-Проектному Центру Кораблебудування, “Асаба Дизайн Центр” та “ПроЛайн” бажаємо ще більше замовлень на проекти для вітчизняних та закордонних верфей. Ми пишаємося вашими суднами та кораблями, що будуються по всьому світу!

Національному Університету Кораблебудування бажаємо зростання числа абітурієнтів. Прийшов час разом відроджувати Українське суднобудування!

Підприємству “Зоря-Машпроект” бажаємо вдало виконати замовлення на турбіни для індійських фрегатів та отримати ще й ще замовлення, у т.р. для нових Українських корветів. Підприємству “Хладотехніка” бажаємо щоб усі-усі верфі Миколаєва замовляли лише у вас обладнання для вентиляції, кондиціювання та рефрижерації. А компанії “Технос” побажаємо подальшого впровадження програмного забезпечення для розкрою металевого прокату Astra Nesting software на Українських підприємствах та по всьому світу.

Веселих свят, друзі!