Наші програми розкрою на промисловій виставці у Львові

Програмне забезпечення. Миколаївська компанія “Технос” з 22 по 25 травня демонструє власні розробки, програми розкрою, на промисловій виставці у Львові. Ми пропонуємо програму розкрою деталей довільної форми Astra S-Nesting та програму гільйотинного розкрою Астра Розкрій. Загальні принципи розкрою листових та профільних матеріалів властиві для усіх галузей, що дозволяє застосовувати продукти, розроблені для суднобудування, у будь якому виробництві. Докладно про наші розробки тут: http://www.astranest.com.ua/

Трохи історії. Підвалини автоматизації виробничих процесів у суднобудуванні закладено у Миколаївському Кораблебудівному Інституті наприкінці 70-х років минулого сторіччя. Вже у 1987 р. у результаті дослідження алгоритмів й технології розкрою листового прокату захистив дисертацію на здобуття ступеня кандидата технічних наук В.К. Партас. У ті ж роки першу версію програми розкрою не лише було доведено до практичної реалізації, а й впроваджено на десятках суднобудівних підприємств у складі галузевих систем проектування та технологічної підготовки виробництва ПЛАТЕР й ДЕЙМОС. Школа автоматизації розкрою промислових матеріалів у нашому інституті традиційно була з найсильніших. У 2001 році дисертацію на здобуття ступеню к.т.н. захистив Д.В. Удовицький. Одночасно ми заснували комерційне підприємство, щоб мати змогу продавати розроблені продукти без перешкод та фінансувати подальші наукові дослідження.

Наразі у нас за плечима тисячі впроваджень, на усіх континентах Світу, на підприємствах суднобудівної та аерокосмічної галузей, літакобудування, легкої промисловості. Серед наших клієнтів – ФСК “Море”, завод “Антонов”, ДНВП “Об’єднання Комунар”, C-Job Nikolaev та ін. Ми маємо плани розвитку на роки вперед та будемо раді плідному співробітництву.