Знайомимося з ПДБ ProLINE

Якщо вибрати лише одне слово, щоб описати проекти ProLINE, це – ексклюзив. Підприємство розроблює проекти різних типів суден. Але сильна характерна риса, буквально обличчя ProLINE – це вишуканий дизайн парусних та моторних яхт експедиційного класу. Проекти виконані та втілюються переважно для іноземного замовника. Серед яскравих робіт для вітчизняного флоту – розробка інтер’єрів для перспективних кораблів ВМС України.

Проектно-дизайнерське бюро ProLINE з 2003 року виконує проектування та супроводження побудови суден. За минулий час розроблено десятки проектів. Окрім яхт, це – пасажирські та судна технічного флоту, лоцманські й гідрографічні катери тощо. Цікавим напрямком є розробка проектів суден багатоцільового призначення, що можуть бути використані як для різноманітних цивільних потреб, так і для вирішення охоронних, рятувальних чи науково-дослідних завдань.

Для майбутніх замовлень підприємство проводить науково-дослідні роботи по створенню сучасних суден з малою площиною ватерлінії. Проекти реалізуються за сучасними міжнародними стандартами. Проектування виконується у системі Rhinoceros. Бюро співпрацює з усіма провідними фірмами-постачальниками ексклюзивного обладнання з усього світу. Наприклад: ProLINE вже більше 14 років є партнером Volvo Penta.

Враховуючи значний експортний потенціал суден ProLINE, побажаємо розвитку вітчизняним верфям для втілення цих проектів в Україні.