Показники набору на “Суднобудування” в 2022 році

Війна не вплинула на набір студентів до Кораблебудівного інституту НУК. Проти 29 осіб, що вступили у 2021 році за спеціальністю “135 Суднобудування”, у 2022 році 31 абітурієнтів успішно склали іспити. При цьому студентів, що будуть навчатися за рахунок держбюджета – 25 осіб минулого і цього року.

Докладну інформацію про результати вступної кампанії до Кораблебудівного інституту НУК у 2021 році дивіться за посиланням…

На думку нашої редакції той факт, що результати цьогорічної кампанії не зменшилися, відповідно до руйнівних подій в Країні, свідчить про сталу довіру абітурієнтів до технічної, і зокрема суднобудівної, освіти. Тобто, скоріш за все, ми маємо за цим чинником значний потенціал і за звичайних умов ми з впевненістю фіксували б ще більше зростання кількості вступників.

Ми вітаємо цю тенденцію і гарантуємо молоді, що обрала цей шлях – ви зробили правильний вибір. Ви будете рушієм і лідерами нової України, що після війни буде стрімко відновлювати власне суднобудування.

Інформацію про результати вступної компанії надав директор Кораблебудівного інституту НУК канд. техн. наук професор Олександр Бондаренко. Олександр Валентинович зараз, як і багато хто з нас, у лавах ЗСУ наближає Перемогу.