Морський Кластер України на Europort 2023

7-10 листопада делегація Морського Кластеру України (МКУ) працювала на виставці Europort в Роттердамі, яка є однією з найвизначніших світових подій у галузі морських технологій. На вітчизняному стенді були представлені суднобудівники та судноремонтники, постачальники послуг, виробники морського обладнання, інженерні бюро, проектні організації, інноваційні компанії та навчальні профільні заклади.

Свою продукцію та послуги представили на Europort делегати проєкту «Амбасадори міста Миколаєва»: ПП «Інтелектуальні Морські Технології», ТОВ «Верф «Чорноморські яхти», ТОВ Компанія «Чорноморська верф», ТОВ «Сі-Джоб Миколаїв», ПДБ «ПроЛайн» , ТОВ «AMICO Digital», ТОВ «Компанія Гольфстрим», ПП «Марін Дизайн Сервіс», ТОВ СК «ARTEL MARINE» та ТОВ «Суднобудівний завод «Океан».

Під час виставки українська делегація провела зустріч з представниками SeaEurope Асоціацією верфей і морського обладнання Європи та відвідала з ознайомчим візитом верф корпорації Damen Shipyards Group.

Наша редакція вітає зусилля Морського Кластеру України по інтеграції вітчизняного суднобудування у світовий ринок. Ми вважаємо цю роботу край важливою для повоєнного відновлення галузі і закликаємо усі зацікавлені підприємства долучатися до цих процесів. Докладна інформація про участь і події на сайті МКУ: https://maritimeukraine.com/

Про відкриття українського павільйону на міжнародній морській виставці Europort дивіться сюжет телеканалу 1+1…

Для докладного знайомства з амбасадорами міста Миколаєва дивіться добірки наших попередніх дописів про кожне з підприємств:

Суднобудівний завод “Океан”
ПКБ “Сі-Джоб Миколаїв”
ПДБ “ПроЛайн”
Верф «Чорноморські яхти»
ПП «Інтелектуальні Морські Технології»
ТОВ «Компанія Гольфстрим»
ТОВ СК «ARTEL MARINE»