Хаусбот від “Сі-Джоб Миколаїв”

Ми вже згадували, що ПКБ “Сі-Джоб Миколаїв” пропонує проєкт хаусботу – плавучого будинку. Зараз маємо можливість докладніше поглянути на цей проєкт. На думку нашої редакції прискорена інтеграція у західний Світ після війни буде сприяти зростанню туризму в Украну, звичайно – в ті райони, що не представляють загрози в наслідок бойових дій. Мобільні будиночки на воді, які можна швидко переміщувати та концентрувати по ділянках Південного Бугу, Дніпра та інших річок в сезон або для проведення фестивалів, можуть бути додатковим чинником, що полегшить рішення задач туристичного бізнесу або й просто дасть нові можливості приватного відпочинку.

Ми радимо зацікавленим особам саме проєкти “Сі-Джоб Миколаїв”, як відповідального виконавця з бездоганною репутацією на світовому ринку.

Хаусбот від “Сі-Джоб Миколаїв” представляє дворівневу сталеву конструкцію на плавучій платформі. Проєкт передбачає швартове, буксирувальне та рятувальне обладнання, системи для підключення до берегової інфраструктури, опалення та подачі води. Енергозабезпечення забезпечується сонячними панелями, вітро-генератором та дизель-генератором.

Загальні характеристики:
Довжина, м – 13.47
Ширина, м – 6.00 м
Висота борту платформи, м – 1.50
Осадка, м – 0.50
Водотоннажність, т – 31
Пасажиромісткість, осіб – 4+2
Ємність резервуару прісної води, куб. м. – 4.20
Ємність резервуару стокових вод, куб. м – 5.04
На 1-му рівні:
– загальна площа, кв. м – 72.0
– жила площа, кв. м – 40.0
– туалет, кв. м – 3.8


На 2-му рівні:
– тераса для відпочинку, кв.м – 23.7
– спальня, кв. м – 13.9
– спальня, кв. м – 9.6
– ванна кімната, кв. м – 5.4

Джерело: https://c-job-ua.com/project/houseboat/