2019 рік в ПКБ MDEM

Вітаємо проєктно-конструкторське бюро MDEM “Marine Design Engineering Mykolayiv” з успішним завершенням року! Кілька попередніх років поспіль компанія стало демонструє позитивні тенденції, а по деяким показникам, навіть, вибухове зростання. Як ми згадували рік тому, у 2018 році колектив ПКБ MDEM збільшився на 40, а за рік, що минає, ще на 34 нових співробітників. Наразі 267 людей щодня працюють та досягають більшого, бо діють за принципом – бути кращим завжди й в усьому. А добрий гумор та стиль, що компанія демонструє під час повсякденного життя та урочистих подій – це ознака розумних та здорових людей.

Розширюється офіс компанії. 25 грудня буде завершено реконструкцію робочого простору, після чого, безумовно, це буде найбільш технологічний та комфортний офіс у Миколаєві та один з найкращих у Європі. Також нещодавно компанія відкрила філіал у Херсоні, що дозволить ще більше підвищити показники діяльності. За минулі роки ПКБ MDEM від суто інжинірінгової перейшла до мультісервісної діяльності й вирішує широкий спектр завдань від проєктування суден до супроводження виробництва, розробки програмного забезпечення та тренінгів на суднобудівному ринку у світі.

За минулий рік підвищено заробітну плату, що призначається за прозорими кваліфікаційними нормами DAMEN Shipyards Group. Колективний договір, сучасний соціальний пакет, активне спортивне життя колективу – все це складові, що забезпечують високу продуктивність праці. У 2019 році компанія отримала престижну нагороду – «Кращий платник податків Миколаєва».

Таким чином, ПКБ MDEM – не просто успішна компанія. Це взірець статусу Українських кораблебудівників та у буквальному розумінні найкращий доказ життєвої аксіоми: хто хоче – той досягає.

Світлини з урочистої події дивіться на фейсбук-сторінці Миколаїв – міст корабелів.