Новий офіс ПКБ MDEM

Офіс проектно-конструкторського бюро Marine Design Engineering Mykolayiv (MDEM) на власні очі. Сучасні кораблебудівні компанії, що наразі працюють у Миколаєві, традиційно демонструють найкращі стандарти якості праці та корпоративних традицій. Яскравий тому приклад – новий офіс ПКБ MDEM. Розробку офісу виконано відповідно до вимог материнської компанії DAMEN, що є світовим лідером у суднобудівній галузі.

Головна ціль, яку переслідувала компанія при відкритті нового офісу – створення більш комфортних умов для підвищення продуктивності праці та залученню нових співробітників. Генеральний директор MDEM Олена Жукова підкреслює, що конструкторські вакансії компанії фактично необмежені. Будь який спеціаліст відповідного фаху, що готовий сумлінно працювати, отримає посаду й перспективи кар’єрного росту. Враховуючі складну ситуацію з ІТР, що склалася на вітчизняному ринку праці, MDEM також докладає значних зусиль по розвитку профорієнтаційною роботи та освітніх програм у Національному університеті кораблебудування та Миколаївському політехнічному коледжі.

Керівництво MDEM та Кораблебудівного інституту НУК вже зараз пропонують кілька спільних програм працевлаштування студентів одночасно з денною формою освіти. Починаючі з 4-го курсу підприємство залучає студентів на повноцінні конструкторські посади, забезпечуючи навчання в професійних суднобудівних CAD/CAM/CAE системах: AutoCAD, Nupas Cadmatic, Siemens NX та інших. На період стажування, протягом 3-х місяців, студенти забезпечуються заробітною платою 6000 грн. Студенти, що пройшли стажування, отримують заробітну плату 9000-12000 грн. Після закінчення інституту та з ростом професіоналізму рівень зарплати для інженерів складає 14000-19000 грн, а для старших інженерів 16000-21000 грн та вище.

Для подальшого розвитку в професійній області компанія організує навчальні курси, включно тренінги від світових розробників CAD|CAM та відвідування підприємств групи DAMEN. Щорічно компанія запускає курси англійської мови для своїх співробітників з урахуванням їх рівня володіння.