Добудовується NIBULON MAX пр. П-140

На суднобудівному заводі «Нібулон» триває добудування судна-перевантажувача NIBULON MAX пр. П-140. Цього тижня було встановлено останню та найбільшу за розмірами секцію носової частини корпусу судна, маса якої 20 тонн. Наразі до монтажу залишились найвідповідальніші конструкції – секції колон двох повноповоротних вантажних кранів від німецького виробника Liebherr-MCCTEC Rostock GmbH, з робочим навантаженням в 45 т кожен. Разом із тим триває монтаж суднових систем, загальна кількість яких – 52, фундаментів під обладнання, збирання електророзподільних пристроїв та встановлення палубного обладнання, дверей, ілюмінаторів, трапів, леєрного огородження, доізоляційного насичення тощо, готові приміщення проходять перевірку на конструктивність та фарбуються.

Введення судна в експлуатацію планується під час міжнародного форуму TRANS EXPO ODESA-MYKOLAIV 2019, що пройде на території суднобудівного заводу «Нібулон» у вересні цього року.

Судно-перевантажувач NIBULON MAX спроектовано у Миколаївському ПКБ «Асаба Дизайн Центр». Докладніше про проект П-140 читайте тут.

Джерело: http://nibulon.com