Морський Кластер України на виставці Europort 2021

2-5 листопада в Роттердамі, Нідерланди, пройшла виставка Europort 2021, що є провідною світовою подією у галузі морських технологій та перевезень. На Національному стенді українських компаній цього року вперше взяли участь підприємства Морського Кластеру України (МКУ).

Інформаційні матеріали стенду надали відвідувачам відомості про продукцію та послуги усіх підприємств, що входять до МКУ, а у складі делегації особисто прийняли участь представники ПП «Інтелектуальні морські технології» та Smart Maritime Group. На власному стенді C-Job також працювали представники ПКБ «Сі-Джоб Миколаїв».

Під час виставки відбулася зустріч учасників МКУ з Arjen Uytendaal, президентом Європейського Морського Кластеру (ENMC, European Network of Maritime Clusters) для обговорення майбутньої кооперації.

Спільна участь у Europort 2021 – конкретний приклад переваги, що надає підприємствам участь у Морському Кластері України. Інформаційна підтримка, зменшення видатків виходу на європейські ринки – це одна з задач, що ставить перед собою МКУ. Докладніше про діяльність Кластеру читайте на сайті: https://maritimeukraine.com/

Джерела:
https://www.facebook.com/maritimecluster.ua/
https://www.facebook.com/elena.zhukova.796/posts/4533359456744343
https://www.facebook.com/cjobnikolayev
https://www.europort.nl/