Ремонт танкеру Scot Stuttgart

На суднобудівному заводі “Океан” провели оперативний ремонт танкеру Scot Stuttgart, флаг Мальти, що зазнав пошкоджень бульба при маневруванні в одному з Миколаївських портів. При виконанні робіт було виконано дефектацію й демонтаж пошкоджених ділянок зовнішньої обшивки та елементів набору корпусу судна, виготовлення та монтаж нових деталей, фарбування відновленої конструкції. Усі роботи виконані власними силами заводу. Обладнання корпусообробного виробництва, включно машини теплового різання з ЧПК та преси для гнуття, збережено на “Океані” попри негаразди минулих років. Наразі суднобудівний завод “Океан” залишається одним з найбільш технологічно розвинених суднобудівних підприємств України.

Нагадаємо, що нещодавно ми повідомляли про ремонт мегаяхти IRA, призначення нового менеджменту та набір працівників, що проводить суднобудівний завод “Океан” у зв’язку з відновленням виробничої діяльності.

На наш погляд, керівництво заводу реалізує раціональну стратегію поступового переходу від судноремонту до суднобудування. Побажаємо заводу розвитку без перешкод!