Компанія “Нібулон” збільшила вантажообіг на 8%

За підсумками 2019 року компанія «Нібулон» відвантажила 5,3 млн тонн сільськогосподарської продукції, що на 8% більше, ніж у попередньому році. Основна торговельна діяльність «Нібулон» зосереджена на реалізації збіжжя в країни ЄС, Близького Сходу, Північної Африки та Південно-Східної Азії. Наразі компанія працює над розвитком ринків Китаю, Південної Кореї, Саудівської Аравії, Індонезії, Бангладеш та ін.

На світлини – хмарний порт компанії «Нібулон», що є частиною логістичної схеми, за якої несамохідні судна завантажуються збіжжям по річковим терміналам Південного Бугу та Дніпра, далі вони транспортуються на зовнішній рейд у прибережній частині Чорного моря, де відбувається перевантаження на судна класу PANAMAX. Без цієї схеми завантажувати такі судна у Миколаївському порту було б неможливо, бо глибини Бузько-Дніпровського лиманського каналу не дозволяють проходити їм у повному вантажі. Тож завантаження суден класу PANAMAX відбувається у два етапи – часткове завантаження на терміналі міського порту та наступне довантаження на зовнішньому рейді. Можливість реалізації такої схеми завантаження забезпечується численним флотом буксирів, несамохідних суден та плавкранів, побудованих на верфі «Нібулон». Таким чином Миколаївські корабели створюють нові можливості та сприяють збільшенню товарообігу України.

Докладніше за джерелом: http://nibulon.com/news/novini-kompanii/2019-rik-stav-kraschim-v-istorii-eksportu-kompanii-nibulon.html