З Новим 2020 Суднобудівним роком!

Шановні друзі! Вітаємо з прийдешнім 2020 роком! Попри всю складність ситуації в Країні, ми з оптимізмом дивимось у майбутнє, тому що знаємо – воно забезпечене вашими талантом, знаннями, наполегливістю, а, подекуди, впертістю.

Особисто компанії «Нібулон» бажаємо подальшого піднесення суднобудування. Ваша верф – зірка, що дає надію усій Україні. Ваш приклад свідчить: хто хоче – досягає! Нема ніяких перешкод в будуванні нових військово-морських сил, якщо за це беруться професіонали.

Суднобудівному заводу “Океан” бажаємо стрімкого піднесення. Великому заводу – великі судна! Ваш успіх буде успіхом здорового глузду – завод з такими можливостями повинен працювати буквально у космічних масштабах.

Миколаївський верфі SMG бажаємо закласти ще один танкер для голландців. І ще один. А потім ще, ще й ще… А так, ми ще й корвет чекаємо 🙂

Миколаївському суднобудівному заводу бажаємо подолати руїну. Очистити та реконструювати третій стапель під нове суднобудування. Отримати, нарешті, державне рішення про утилізацію, а краще – конверсію, крейсера пр. 1164, що вже багато років чекає на свою долю. Вдало провести переозброєння катерів типу Island. А може, хтозна, на своїй території звести нову суперсучасну верф для локалізованого будівництва французьких катерів OCEA. Але краще з переважаючою долею іноземного та приватного капіталу, щоб уникнути впливу низької, поки що, якості державного керування.

Національному Університету Кораблебудування бажаємо постійного збільшення кількості абітурієнтів. Нам потрібен конкурс на Корфак! Країні так потрібні кращі з кращих людей, що сьогодні йдуть в суднобудування, що ваша праця стає надважливою. Ми усі будемо допомагати!

Особлива вдячність за минулі роки та надія на прийдешні – нашим проєктно-конструкторським бюро. ПКБ MDEM бажаємо подальшого зростання та чекаємо вас в Українському секторі військового суднобудування. З вашим досвідом, з репутацією DAMEN shipyards group, Україна отримає доступ до найкрутіших світових технологій. Ми того варті 🙂

C-Job Nikolayev! Ваша креативність та працездатність – це теж обличчя України на світовому ринку. Сподіваємося, що з часом й в Україні побільшає верфей, щоб хоч якось відповідати вашим амбіціям та будувати ваші проєкти тут, в Миколаєві.

Дослідно-проєктному центру кораблебудування бажаємо просунути власний проєкт кораблів протимінної оборони ближче до виробництва. А головне – ваш проєкт перспективного Українського ракетного катера «Лань» нам більше подобається 🙂 Ох, як бажано побачити у 2020-му році закладку першого корабля…

Як і в минулі роки, ми з радістю побачимо на воді нові проєкти «Асаба Дизайн Центр». Звичайно, краще будувати їх не в Софії або в Малабо, а в Миколаєві 🙂 Але ми радіємо будь якому новому кілю, де б він не був закладений.

Дуже хочеться, щоб за проєктами ProLINE вже в найближчі місяці почалося будування туристичних та суден для відпочинку в Україні. Усі технологічні можливості для цього вже є в надлишку. Ринок цих суден потребує. Вони потрібні не лише для бізнесу, а й для комфортного життя. Окрім того, це просто красиво 🙂

Суднобудівному-судноремонтному підприємству «Миколаївська верф» бажаємо втілення усіх-усіх планів! Ваше бачення майбутнього галузі може змінити дійсність у разі його прийняття усіма гравцями. Ваш навчальний центр потрібен нашому суднобудуванню як повітря!

Судноремонтному підприємству ТОВ «ЮСК Сервис» бажаємо, щонайменше, повторити дивовижний 2019-й рік. Морська охорона України за вашою допомогою стала сильніше, а значить – й уся Україна. Старе судно чи корабель – не значить погане. Треба мати особливий хист, щоб повертати їм молодість!

«Компанії Гольфстрім» бажаємо держзамовлення на серію швидкісних катерів для спецназу та морської піхоти. Ваші вироби допоможуть нам захищати Країну. Але й для приватного бізнесу та відпочинку на воді краще човнів не знайти. Багатійте!

Від підприємця Євгена Кулешова, що під торговою маркою Nika Composite виготовляє суперсучасні каяки, чекаємо докладних описів новинок. Ми знаємо, що Ваші човни краще за світові бренди, але саме тому треба їх якомога ширше представляти суспільству. Вони ж гарні! Не ховайте їх!

Ми дуже сумуємо без регулярних відомостей з Чорноморської Яхтової Верфі, верфей «Флагман» та «Навігаль»! Дуже-дуже чекаємо від вас новин. Ми знаємо, що саме ви здатні забезпечити Україні, а не якійсь там Польщі, титул королеви яхтобудування. З радістю будемо про вас розповідати.

Колеги з інших підприємств, з якими ми, поки що, мало спілкуємося – ваша праця не менш важлива. Запрошуємо вас до взаємодії з нашим галузевим виданням. На початку 2020 року ми відкриваємо англомовну сторінку нашого сайту http://shipbuilding.mk.ua/ , тож компетентне викладення відомостей та новин про ваше підприємство буде сприяти й вашій користі, й користі усієї Країни.

З Новим 2020 Роком!