Оптимізація процесу проєктування

Українські конструктори не лише повністю інтегровані в світовий суднобудівний ринок, вони, як і раніше на самому передньому краї досліджень та інновацій у цій галузі. Читайте у щоквартальному дайджесті від C-Job Naval Architects статтю «Оптимізація процесу проєктування: експертний досвід Сі-Джоб Миколаїв в роботі з програмним комплексом CADMATIC». Нагадаємо, що C-Job Naval Architects – найкрупніше у Європі незалежне проєктно-конструкторське бюро, що також має офіс у Миколаєві.

Цитата: «…За словами Андрія Жеребецького, директора Сі-Джоб Миколаїв, ключ до оптимізації методології, полягає в тому, щоб докласти більше зусиль на ранніх етапах процесу проєктування, зокрема під час створення ескізного та технічного проєктів. “На жаль, у нашій галузі стало тенденцією перекладати всі завдання інтеграції компонентів на етапи робочого проектування та виробництва”, – говорить він. “Хоча це дуже зручно для інжинірінгових компаній, це призводить до величезних додаткових витрат на фазі виробництва на верфі…»

Повний текст за посиланням: https://c-job.com/streamlining-the-design-process-c-job-nikolayevs-expertise-using-cadmatic/