Компанія «Нібулон» перевезла 3.5 млн. т. на рік

Судноплавна компанія «Нібулон» за підсумками 2018/2019 маркетингову року перевезла внутрішніми водними шляхами понад 3.5 млн. тон різноманітних вантажів, що порівняльно з попереднім маркетинговим роком на 40% більше! Джерело: http://nibulon.com/news/novini-kompanii/postavlenoi-meti-3-5-mln-tonn-vantazhiv-vodnim-transportom-dosyagnuto.html

Досягнуті успіхи зумовлені активною роботою власного суднобудівного заводу «Нібулон» по створенню флоту. Усі матеріали про суднобудівний завод «Нібулон» дивіться за посиланням.

За прогнозами компанії з введенням до строю судна перевантажувача NIBULON MAX пр. П-140 обсяги перевалки вантажів флотом компанії досягнуть 4-5 млн. тон на рік. Докладніше про проект П-140 читайте тут…

Нагадаємо також, що голова компанії Олексій Опанасович Вадатурський за підсумками 2018 року став переможцем Національного морського рейтингу «Людина року на водному транспорті». Багато років поспіль компанія «Нібулон» сприяє законотворчої діяльності для стимулювання вітчизняного суднобудування та річкового судноплавства.

На світлинах – буксир-штовхач пр. 121М «Нодарі Чантурія» здійснює проводку несамохідних суден. Докладніше про буксир пр. 121М «Нодарі Чантурія» читайте тут.