“Хладотехника” – виробник систем рефрижерації, кондиціювання та вентиляції повітря

Миколаївські контрагенти. Компанія “Хладотехника” – один з небагатьох випадків, коли професіонали не тільки зберегли напрацьоване за радянських часів, але примножили й розвинули його. Це відмінний позитивний приклад для тих часів, коли інші підприємства розкрадалися та закривалися.

Компанія “Хладотехника” з 1991 року виконує повний комплекс робіт від проектування до виробництва, монтажу й обслуговування суднових систем рефрижерації, кондиціювання та вентиляції повітря. У виробництві систем підприємство використовує як матеріали і елементи світових брендів, так і обладнання власного виробництва: холодильні водоохолоджуючі машини, центральні автономні кондиціонери, пристрої для прийому, випуску та розподілу повітря, тощо.

Набутий досвід та перелік виконаних робіт підприємства без перебільшення вражаючий. Наразі “Хладотехника” є незмінним постачальником відповідних систем при будівництві суден усіх проектів заводу НІБУЛОН: серії буксирів пр. POSS-115, пр. 121 та пр. 121М, зерноперевантажувач пр. С14938, земснаряд пр. СДС15, буксири нових серій (пр. Т3500), що плануються до здачі цього року та ін. За минулі роки виконані роботи при будівництві суховантажних суден пр. 17620 (завод “Дамен Шипярдс Океан”, м. Миколаїв), плавкранів ATLAS 5 та ATLAS61Double, буксирів «TUG60LA Leopard», «TUG55PA Panda», «TUG70», «TUG65», «TUG25», судно пр. SLV800 (ДП “Краншип”, м. Керч), танкерів пр. RST27, суховантажних суден та плавучого готелю (ХСЗ, м. Херсон) та ін.

Починаючи з 2014 року “Хладотехника” демонструє експортні можливості української промисловості, постачаючи системи кондиціювання та вентиляції повітря на естонську верф Baltic Workboats Shipyard для будівництва науково-дослідних суден пр. 81131 та пр. 81161, спроектованих миколаївськім КБ “Чорноморсуднопроект”.

Приклад компанії “Хладотехника” найкраще свідчить, що тим хто працює вдається все. Робіть як “Хладотехника” 🙂

Контакти та докладна інформація на сайті компанії: http://khladotekhnika.com.ua/