Нова книга – “Інноваційний аутсорсинг в управлінні мультисервісним інжиніринговим підприємством”

6 червня у Миколаєві в рамках круглого столу відбулася презентація книги: Жукова О.Ю., Парсяк В.Н., Жуков Ю.Д. Інноваційний аутсорсинг в управлінні мультисервісним інжиніринговим підприємством. – Херсон: ОЛДІ ПЛЮС, 2017. – 248 с.

Видана книга присвячена дослідженню процесів розробки проектно-конструкторської документації на замовлення закордонних суднобудівних та інжинірингових компаній. Викладено відомості про сучасний стан світового ринку суднобудування, проаналізовано аспекти організації аутсорсингу проектно-конструкторських робіт та запропоновані моделі побудування цього бізнесу. З практичної точки зору вона підсумовує майже двадцятирічний реальний досвід миколаївських ПКБ у цій сфері послуг. І ця інформація, безумовно, буде найціннішим надбанням для усіх фахівців, що опікуються підвищенням власного професійного рівня або своїх підприємств.

Зі свого боку ми тепер будемо мати надійне джерело для посилань при висвітленні діяльності Миколаївських ПКБ та суднобудівної галузі взагалі. З питаннями про придбання книги раджу звертатися до авторів – Владимир Парсяк та Олена Жукова.