Диплом магістра на прикладі проекту DAMEN

Керівництво Кораблебудівного інституту НУК та проектно-конструкторського бюро MDEM “Marine Design Engineering Mykolayiv” домовились про проведення спільного навчально-дослідного експерименту – дипломну роботу магістра буде виконано на прикладі реального проекту судна, що будує корпорація Damen Shipyards Group, світовий лідер у галузі суднобудування. За словами генерального директора MDEM Олени Жукової, корпорація DAMEN надала згоду на використання й обробку інформації про судно, розраховуючи на подальший внесок українських конструкторів у виробничу діяльність компанії.

Директор Кораблебудівного інституту НУК к.т.н. доцент Олександр Бондаренко підкреслив, що підготовка інженерних кадрів у його закладі відповідає сучасним світовим стандартам, а фаховий рівень молодих спеціалістів задовольняє потребам й Миколаївських міжнародних проектних організацій, й найкращим підприємствам світу, куди вже сьогодні влаштовуються наші випускники. Нова дипломна робота на прикладі проектування судна DAMEN – це черговий логічний етап розвитку кораблебудівної освіти у Миколаєві.

Ми, в свою чергу, будемо слідкувати за виконанням цього етапного дипломного проектування та захистом роботи.

Нагадаємо, що ПКБ MDEM без обмежень приймає на роботу фахівців кораблебудівних спеціальностей, що належним чином підготовлені. Подивитись на офіс й почитати про умови праці можна тут…

Зображення судна використані з сайту DAMEN: https://products.damen.com/