Прокт рибної ферми від Сі-Джоб Миколаїв

Миколаївське проектно-конструкторське-бюро CJN пропонує замовникам проект рибної ферми, який вже було втілено на Кіпрі. Цитата від C-Job Nikolayev:

Миколаївщина привертає увагу підприємців та інвесторів своїм багатим потенціалом, адже саме тут є можливість реалізувати різного роду проекти, які пов’язані з рибною промисловістю. Наша область має ідеальні умови для розвитку підприємств водного фермерства, враховуючи її вдале географічне положення та територію, яка є оптимальною для вирощування та переробки рибних продуктів.

Тому 27 червня 2018 року в рамках щорічного засідання європейської морської спільноти European Maritime Day була проведена міжнародна конференція Aqua Farming 2018. Вона була присвячена питанню відродження масштабного водного фермерства в акваторії Миколаївської області та перспективам ринку. На конференції були присутні близько 70 підприємців сектору водного фермерства, вчені, економісти, іхтіологи, екологи, працівники рибоохоронних структур, фінансових установ, готових вкладати в розвиток даної галузі.

Учасниками зустрічі стали і представники C-Job Nikolayev (CJN). Інженер-конструктор CJN Дмитро Волік представив унікальні проектні рішення, які можуть бути використані в розвитку водного фермерства Миколаївщини, на прикладі проекту, який виконала наша компанія для Кіпрського замовника “Kimagro Fish”. Нашими інженерами був розроблений унікальний об’єкт, який є несамохідним автономним спорудженням, призначеним для автоматичної подачі гранульованого корму в середовище вирощування риб.

CJN зацікавлені в розвитку промисловості саме в нашій країні, а не тільки закордоном. Ми розуміємо, що цей напрямок відкриває дуже багато можливостей для розвитку бізнесу в нашій області, беручи до уваги постійно зростаючий попит на водні продукти в Україні, Європі і в усьому світі. Приємним і важливим фактом є те, що наш проект викликав живий інтерес і активно обговорювався учасниками конференції, які відзначили реальні перспективи у використанні подібних технологій.

Тому ми сподіваємося, що представлений проект та широкий спектр інших проектів риболовних траулерів та суден для цієї промисловості знайдуть подальший відгук в підприємців нашої країни і будуть справжнім поштовхом для розвитку даної сфери на Миколаївщині.

Джерело: https://www.facebook.com/cjobnikolayev/posts/230131977799759