C-Job Nikolayev запрошує на роботу

Сьогодні відбулася зустріч студентів Кораблебудівного інституту НУК з представниками Україно-Голландського проектно-конструкторського бюро C-Job Nikolayev з метою відбору майбутніх співробітників. Керівник компанії Андрій Жеребецький розповів про проекти, які виконує C-Job Nikolayev для світових суднобудівних компаній, та запросив до співпраці студентів й випускників.

Вже зараз підприємство проводить набір студентів 4-5 курсів у навчальні групи для вивчення професійних суднобудівних CAD/CAM систем – Nupas Cadmatic, Siemens NX та ін. На період цього навчання, на протязі 2-х місяців, студенти забезпечуються стипендією 4 тис. грн. Гарантовано подальше працевлаштування для молодих фахівців з рівнем платні 8-10 тис. грн. на протязі перших 2-3-х років роботи та з подальшим ростом платні до 20 тис. грн. та вище. Інститут і підприємство наголошують на порозумінні знайти оптимальне співвідношення роботи та навчального процесу так, щоб одне одному не перешкоджало. Андрій зауважив, що у зв’язку з регулярними відрядженнями до країн Європи співробітники повинні мати базовий рівень знання англійської мови.

Претендентам пропонується відправляти резюме та питання на електрону адресу: office@c-job.com.ua
Будь ласка, вказуйте тему повідомлення – «Працевлаштування в C-Job».

Як підкреслив на зустрічі директор Кораблебудівного інституту к.т.н. доцент Олександр Бондаренко, потреба у підготовлених фахівцях суднобудівниках зараз у світі, і у Миколаєві зокрема, край гостра. Студент, що сумлінно навчався, гарантовано отримає цікаву та престижну роботу з можливістю подорожувати по світу. Вже сьогодні кількість випускників кораблебудівників НУК не задовольняє потреби галузі і в подальші роки дефіцит кадрів у суднобудуванні буде тільки зростати.

Тож напередодні вступної кампанії у вищі навчальні заклади гарною порадою буде – поступайте у Кораблебудівний інститут НУК за фахом «135 Суднобудування».